I.v.m. Corona UITSTEL 7 mei 2020: COLLECTIEVE INKOOP van zonnepanelen en (spouwmuur/vloer-)isolatie! Nieuwe datum volgt, vermoedelijk 7/8/9/10 september. WEL tussentijds virtuele inspiratiesessies!! 

Voor grondgebonden woningen, met name van eigenaren. Voor huurders kan dit ook wel, maar dan moet je met je verhuurder/woningcorporatie overleggen over de mogelijkheid van ZAV (Zelf Aangebrachte Voorzieningen).

We doen deze collectieve inkoop in het kader van het project “Gaasperdam SLIM naar QuickFit Aardgasvrij”, met focus op de QuickFit-oplossingen voor de huizen die op GroenGas willen. We doen dit samen met het Regionaal Energie Loket. Het Regionaal Energie Loket (REL, zie regionaalenergieloket.nl) heeft veel ervaring met collectieve inkoop, die doet ook de voorselectie van bedrijven en installateurs, alsook de nazorg. Alle grondgebonden woningen met eigenaren krijgen een brief van de gemeend hierover, maar mensen uit andere wijken zijn ook welkom om aan te haken! Verwacht niet dat de prijzen enorm veel lager zijn dan als je het zelf doet. Het belangrijkste is dat je op een fijne manier ontzorgd wordt. Graag vantevoren opgeven bij martin@groenehub.org Ook voor vragen kun je bij Martin terecht, ook voor het geval je toch al zelf zonnepanelen wil aanschaffen. Wij hebben gekozen voor uitstel omdat veel mensen nu dusdanig in hun bestaanszekerheid geraakt zijn dat dit niet het moment is om over dit soort grote uitgaven te willen/kunnen nadenken. Tegelijkertijd willen we samen met de gemeente en REL ‘het vuurtje brandende’  houden met virtuele inspiratiesessies in mei en juni, voor heel Zuidoost. Hou deze site in de gaten!! Z.s.m. meer nieuws….